Previous
Next

אוכל של טבחים

ימי חמישי ב 20:00

 

בימי חמישי בערב בלבד, מבשלים תלמידי קורס הבישול של דנון אוכל שטבחים אוהבים.
מנות קטנות ומלאות טעם באווירה קלילה.

 

התפריט משתנה ממחזור למחזור ומאפשר לתלמידים לתרגל סרוויס לקהל חיצוני וללמוד מהתגובות לעבודתם.

* הפופאפ אינו פעיל בחגים 

בכל יום חמישי אנחנו מבשלים תפריט אחר, הוא מושפע מכל מני דברים, ממצב הרוח, העונה, מטבחים עולמיים וסתם דברים שמתחשק לנו להכין…

 

Previous
Next

אוכל של טבחים

ימי חמישי ב 20:00

 

בימי חמישי בערב בלבד, מבשלים תלמידי קורס הבישול של דנון אוכל שטבחים אוהבים. מנות קטנות ומלאות טעם באווירה קלילה.

 

התפריט משתנה ממחזור למחזור ומאפשר לתלמידים לתרגל סרוויס לקהל חיצוני ולחוות את התגובות לעבודתם.

 

* הפופאפ אינו פעיל בחגים 

ביקרתם אותנו כבר? נשמח לשמוע על החוויה שלכם אצלנו, חיובית או שלילית, אתם יכולים לכתוב לנו בלינק הזה >>

הסקוליארד של דנון, רחוב התערוכה 3, נמל תל אביב. בצמוד לקמפוס הקולינרי של דנון, בית הספר למצוינות קולינרית.